40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
eļļa1 gab.kabacis1 gab.burkāns2 gab.tomāti2 gab.sīpoli1 gab.paprika3 gab.ķiploka daiviņas pēc garšassāls1 TKcukurs3.5 ĒKcitronu sula zaļumi
Pagatavošana
1
Visus dārzeņus notīra, sasmalcina.
2
Pannā ar vāku ielej eļļu, sakarsē, liek sagatavotos dārzeņus un apcep.
3
Pannai uzliek vāku un un uz mazas uguns sautē dārzeņus mīkstus. Pievieno sasmalcinātus zaļumus, citronu sulu, sāli, cukuru, piparus un samaisa.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit