1440Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgcūkgaļas kakla karbonāde2 sīpoli2 ķiploka daiviņas1 citrons1 citrona sula pētersīļi koriandrs sāls pipari
Pagatavošana
1
Sīpolus sagriež ripiņās, pievieno citrona šķēlītes un sulu. Pievieno sakapātus ķiplokus, zaļumus un pārējās garšvielas. Kakla karbonādi sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs. Gaļu liek marinādē, kārtīgi samaisa un vienu diennakti vēsumā marinē.
2
Cep virs oglēm uz restītēm gatavu.
Pasniedz ar rīsiem, zaļumiem, marinētiem sīpoliem, tomātiem, gurķiem, dažāda veida salātiņiem, piemēram, korejiešu salātiem un biešu salātiņiem ar riekstiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Piknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesGrilsMarinēšanaCitroniCūkgaļas karbonādeKinzaPipariPētersīļiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit