60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kāposts maltā gaļa garšvielas rīsi šampinjoni eļļa cepšanai sāls konservēti tomāti
Pagatavošana
1
Malto gaļu un pusgatavus rīsus samīca kopā ar garšvielām. Pievieno apceptus šampinjonus un samaisa.
2
Izgriež kāpostam kacenu, tad ar kacena vietu katlā iekšā un uz plīts vārīties. Pēc laika, lapas viegli atdalās.
3
Lapās pilda gaļu ar rīsiem. Tīteņus liek uz pannas, apcep kārtīgi.
4
Apceptos tīteņus katlā iekšā, ūdeni un konservētos tomātus pāri, sautējas kādu laiku, garšvielas pievieno vēl, ja vajag.
5
Kā gatavi, tā uz šķīvja un krējumiņu klāt. Pārkaisa ar zaļumiem.
6
::!recepte::
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit