80Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gpiens4 gab.olas1 ĒKcukurs0.5 gab.citrona rīvēta miziņa KARAMELEI:170 gcukurs2 ĒKūdens ROTĀJUMAM: mango, karambola, ķirši
Pagatavošana
1
Pannā ieber cukuru. Uz lēnas uguns, maisot ar koka karoti, apgrauzdē. Pievieno verdošo ūdeni. Samaisa.
2
Karameļu masu lej lielā vai 4-6 mazās veidnēs ar gludu pamatu. Apziež arī veidņu maliņas. Masai ļauj sarecēt.
3
Uzkarsē pienu un atdzesē.
4
Olas sakuļ ar cukuru. Pievieno citrona miziņas un, visu laiku kuļot, arī pienu.
5
Masu lej lielajā vai mazajās veidnēs virs sacietējušās karameles. Pārklāj foliju.
6
Līdz 175C sakarsētas krāsns apakšējā daļā liek plāti ar augstām malām, uz kuras uzlikta veidne vai veidnes. Plātī lej ūdeni, lai tas sniegtos veidnēm līdz pusei.
7
Cep apmēram 45 minūtes, līdz masa sarecējusi.
8
Krēmu nedaudz atdzesē un izgāž uz šķīvjiem.
9
Dekorē ar mango daiviņām, karambolas šķēlītēm un ķiršiem.
Iesūtīja: sashag
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit