40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
karpa ķiploku daiviņas dilles majonēze kečups
Pagatavošana
1
Karpai izņem iekšas un izmazgā. Zivij notīra zvīņas, ieberzē karpu ar sāli un pipariem.
2
Ķiplokus sasmalcina un sajauc ar sagrieztām dillēm, majonēzi un kečupu. Visu pilda karpā.
3
Karpu liek uz ieziestas cepamās plāts, no virspuses iegriež ādu un pārziež ar ķiploku mērci, ar kuru pildīja karpu.
4
Cep cepeškrāsnī gatavu - ~ 40 minūtes 200*C.
Iesūtīja: MiMi
Grūtnieces ēdienkarteMazkaloriju ēdieniZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsDillesKarpaKečupsZivju un jūras produktu ēdieniMajonēzeMārtiņdienas cienastsViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit