Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī pagatavota gardā karpa ar pikantu mērcīti.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

karpa ķiploku daiviņas dilles majonēze kečups

Pagatavošana

1

Karpai izņem iekšas un izmazgā. Zivij notīra zvīņas, ieberzē karpu ar sāli un pipariem.

2

Ķiplokus sasmalcina un sajauc ar sagrieztām dillēm, majonēzi un kečupu. Visu pilda karpā.

3

Karpu liek uz ieziestas cepamās plāts, no virspuses iegriež ādu un pārziež ar ķiploku mērci, ar kuru pildīja karpu.

4

Cep cepeškrāsnī gatavu - ~ 40 minūtes 200*C.

Iesūtīja: MiMi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!