Liek kārtām:
1. kārta – vārītus kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kartupeļu masu sajauc ar zivju konservu eļļu.
2. kārta – zivi samīca ar dakšiņu, smalki sagrieztu sīpolu un majonēzi (majonēzi sajauc ar citronu sulu un šķipsnu pūdercukura)
3. kārta – mazos gabaliņos sagriezts fetaki.
4. kārta – vārītas olas sarīvē. Majonēze.
5. kārta – korejiešu burkāni. Majonēze.
6. kārta - konservēta kukurūza.
7. kārta – rīvēta siera desa.
8. kārta – rīvētas bietes un samaisītas ar majonēzi.
Iesūtīja:
Ass un pikants ēdiensĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBietesFetas siersKartupeļiKukurūzaOlasPūdercukursSiersZivju konserviZivju un jūras produktu salātiSiera salātiDažādi salātiviegliMajonēzeSīpoliIkdienas maltīteiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit