25Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
1 kgkartupeļi sāls eļļa
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos 1 cm biezumā. Salmiņus labi nomazgā tekošā ūdenī un nosusina.
2
Cep taukvāres katlā 6 - 7 minūtes 190*C. Notecina lieko eļļu un cep kartupeļus vēlreiz ~ 5 minūtes, līdz tie paliek zeltaini.
3
Notecina lieko eļļu, pārkaisa sāli un pasniedz galdā.
Iesūtīja:
PusdienasLaunagsVakariņasĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaKartupeļiKartupeļu ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit