70Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 vista8 gab.kartupeļi5 gab.sīpoli6 gab.ķiploka daiviņas200 gmajonēze20 gadžika sāls garšvielas eļļa100 gsiers
Pagatavošana
1
Majonēzi, adžiku, ķiploku un garšvielas samaisa. Mērcē iemērc vistu un marinē 20 minūtes.
2
Kartupeļus un sīpolus sagriež ripās. Sieru sarīvē.
3
Cepamo veidni ieziež ar sviestu. Pa vidu veidnei liek sīpolus, uz tiem vistu, apkārt apliek kartupeļu pusītes.
4
Traukā, kur marinējās vista pievieno 2 glāzes karsta ūdens, pievieno nedaudz sāls, samaisa un pārlej kārtojumu.
5
Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 40 – 45 minūtes 220 *C.
6
Īsi pirms cepšanas beigām kartupeļus un vistu pārkaisa ar rīvētu cieto sieru.
Iesūtīja: Kariina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit