Ja vien vārītie kartupeļi nav pārāk mīksti, var taisīt kartupeļu salātus.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārīti kartupeļi sīpoli etiķis eļļa frī kartupeļu garšviela ķiploki zaļumi
Pagatavošana
1
Kartupeļus sagriež ripiņās, sīpolus sagriež gredzenos.
2
Sīpolus uz pāris minūtēm ieliek etiķa marinādē, tad pieliek kartupeļiem.
3
Pārlej ar eļļu un drusku etiķi.
4
Kā garšvielu var izmantot frī kartupeļu garšvielu. Vislabāk ir maccormik, bet arī citām nav ne vainas. Un garšai var piespiest arī kādu ķiploka daiviņu. Pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: abruks
Piknika ēdienu receptesMarinēšanaAugu eļļaEtiķisGaršvielas un garšaugiKartupeļiSīpoliKartupeļu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit