1
Foto: Shutterstock
Kartupeļu - marinētu sīpolu salāti no pāri palikušajiem vakardienas kartupeļiem.

Ja vien vārītie kartupeļi nav pārāk mīksti, var taisīt kartupeļu salātus.

15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārīti kartupeļi sīpoli etiķis eļļa frī kartupeļu garšviela ķiploki zaļumi

Pagatavošana

1

Kartupeļus sagriež ripiņās, sīpolus sagriež gredzenos.

2

Sīpolus uz pāris minūtēm ieliek etiķa marinādē, tad pieliek kartupeļiem.

3

Pārlej ar eļļu un drusku etiķi.

4

Kā garšvielu var izmantot frī kartupeļu garšvielu. Vislabāk ir maccormik, bet arī citām nav ne vainas. Un garšai var piespiest arī kādu ķiploka daiviņu. Pārkaisa ar zaļumiem.

Iesūtīja: abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!