60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgkartupeļi1 glāzepiens1 gab.ola500 gvārītas vai sālītas sēnes2 gab.sīpoli100 gžāvēts speķis
Pagatavošana
1
Pagatavo kartupeļu biezeni ar pienu un olu.
2
Sēnes sacep ar speķi un sīpoliem.
3
Kartupeļu biezeni sadala divās daļās. Ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek biezeņa kārtu, virsū – sagatavotās sēnes. Pārklāj ar atlikušo biezeni.
4
Cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes. Pasniedz ar krējumu.
Iesūtīja: Veldre
PusdienasVakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasSpeķisKartupeļiPiensKartupeļu ēdieniSēņu ēdienividējiKartupeļu sacepumiSīpoliIkdienas maltīteiSālītas sēnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit