60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
200 gbaltmaize8 gab.kartupeļi1 glāzepiens2 gab.sīpoli2 gab.olas2 ĒKmilti2 ĒKsviests sāls
Pagatavošana
1
Maizi aplej ar pienu, kartupeļus nomizo, izvāra, sastampā.
2
Sīpolus smalki sagriež un apcep.
3
Samaisa kartupeļus, sīpolus, izmērcēto maizi, olas, miltus, izkausēto sviestu.
4
Veido kotletes, apviļā miltos un cep sakarsētā pannā, līdz zeltaini brūnas. Var pasniegt ar zaļumiem un skābo krējumu.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaltmaizeKartupeļiMiltiOlasPiensSviestsKartupeļu ēdieniSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit