60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gkartupeļi4 ĒKmanna3 gab.olas300 gkāposti1 ĒKsviests sāls eļļa, cepšanai
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, novāra un karstus saberž biezenī. Pievieno mannu, olu, sāli un labi izmaisa.
2
Kāpostus sašķērē, liek sietā un pārlej ar verdošu ūdeni. Ļauj notecēt.
3
Kāpostus apcep sviestā. Nepiededzini! Kāpostiem pievieno vārītas, sagrieztas olas, sāli un samaisa.
4
No kartupeļu masas veido plāceņus, vidū liek kāpostus. Plāceņa malas aizspiež un ar rokām saveļ bumbiņu.
5
Cep taukvāres katlā 7-9 minūtes 190 grādos.
Iesūtīja: Ieva
Ēdieni veģetāriešiemZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļā vārītās uzkodasDažādas uzkodasAugu eļļaKartupeļiKāpostiMannaOlasSviestsKartupeļu ēdienividējiIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit