35Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
2 ĒKsviests600 gkartupeļi400 gķirbji1 gab.sīpoli100 gseleriju sakne120 mlbuljons2 gab.ķiploki, daiviņas100 gsaldais vai skābs krējums sāls kaltēts baziliks pētersīļi
Pagatavošana
1
Sīpolu un ķiplokus nomizo un sīki sakapā.
2
Nomizotus kartupeļus un ķirbi sagriež kubiņos, selerijas sakni sagriež stienīšos vai plānās šķēlītēs. Pētersīļus sakapā.
3
Sautējamā katlā izkausē sviestu, liek cepties sīpolus un ķiplokus, pēc 2-3 minūtēm katlā liek kartupeļus un selerijas, pārlej ar buljonu un sautē 10 - 15 min.
4
Tad pievieno ķirbi, sāli, baziliku un sautē, līdz kartupeļi un ķirbji mīksti.
5
Gatavam sautējumam pievieno krējumu un sasmalcinātus zaļumus.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit