Kartupeļus un burkānus novārīt.
Kartupeļus, burkānus, gurķus, tomātus, sīpollokus sagriež, pievieno zirnīšus, iztīrītas ķilavu filejas.
Lai pagatavotu mērci, vajag sajaukt visas mērces sastāvdaļas.
Salātus pārlej ar sagatavoto mērci, liek salātu traukā un dekorē ar salātu lapām, smalki sagrieztiem zaļumiem.
Iesūtīja: Ieva
Mazkaloriju ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiAugu eļļaDillesEtiķisLapu salātiMelnie pipariPētersīļiSīpollokiZirņiĶilavasZivju un jūras produktu salātiViegla vasaras maltīteSālīti gurķiSālīti tomāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit