Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sagriež cūkgaļu vidēji lielos kubiņos un ievieto seklā bļodā. Pievieno sāli, pipargraudiņus un rīsu vīnu vai vieglo šeriju un atstāj marinēties uz 15 – 20 minūtēm.
Nosusina bambusa dzinumus, ja tie ir marinēti un sagriež nelielos kubiņos.
Apvārta cūkgaļu miltos, iemērc sakultā olā un atkal nedaudz apvārta miltos. Sakarsē eļļu vokpannā un cep lielā eļļas daudzumā 3 – 4 minūtes, maisot, lai nesalīp. Izņem un nožāvē - var izmantot salvetes.
Atkal uzkarsē eļļu, ieliek cūkgaļu vokpannā kopā ar bambusa dzinumiem. Cep apmēram minūti vai kamēr cūkgaļa top zeltaini brūna. Izņem un labi nosusina.
Lai taisītu mērci, jāuzkarsē eļļa tīrā vokpannā vai cepampannā, jāpievieno smalki sakapāti ķiploki, lociņi, zaļie pipari un sarkanais čilli. Maisot cep 30 – 40 sekundes, tad pievieno sojas mērci, cukuru, tomātu pastu un buljonu vai ūdeni.
Uzvāra un pievieno cūkgaļu un bambusa dzinumus. Labi sajauc, uzkarsē un pasniedz nekavējoties.