Foto: Shutterstock
Lai pagatavotu šo ēdienu, būs nepieciešama vokpanna. Protams, var izlīdzēties arī ar parastu, samērā dziļu pannu.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

gabals ķirbja3 gab.vistas filejas1 sīpols400 gbundža pupiņu tomātu mērcē400 gbundža konservētu tomātu gabaliņos pēc garšascietais siers pēc garšassāls pēc garšaslociņi

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež šaurās strēmelītēs, ber sakarsētā pannā un strauji apcep. Apcepto gaļu uz mirkli izņem no pannas.

2

Sagriež nelielos kubiņos mizotu ķirbi un sīpolu, ber karstajā pannā un apcep, līdz tas kļūst caurspīdīgs.

3

Liek klāt apceptās filejas strēmelītes, tomātus, pievieno pēc garšas sāli un visu izkarsē.

4

Beigās, kad ķirbis izskatās gatavs, pievieno pupiņas tomātu mērcē un mirkli pasautē.

5

Pasniedz, pārkaisot ar rīvētu cieto sieru un lociņiem.

Iesūtīja: Puteklis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!