40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
gabals ķirbja3 gab.vistas filejas1 sīpols400 gbundža pupiņu tomātu mērcē400 gbundža konservētu tomātu gabaliņos pēc garšascietais siers pēc garšassāls pēc garšaslociņi
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež šaurās strēmelītēs, ber sakarsētā pannā un strauji apcep. Apcepto gaļu uz mirkli izņem no pannas.
2
Sagriež nelielos kubiņos mizotu ķirbi un sīpolu, ber karstajā pannā un apcep, līdz tas kļūst caurspīdīgs.
3
Liek klāt apceptās filejas strēmelītes, tomātus, pievieno pēc garšas sāli un visu izkarsē.
4
Beigās, kad ķirbis izskatās gatavs, pievieno pupiņas tomātu mērcē un mirkli pasautē.
5
Pasniedz, pārkaisot ar rīvētu cieto sieru un lociņiem.
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemZiemassvētku receptesHelovīna ēdieniPannā cepts ēdiensParmezāna siersSīpollokiVistas filejaDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniSīpoliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiKonservētas pupiņasKonservēti tomātisalsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit