20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ķirbis piens manna sāls cukurs
Pagatavošana
1
Ķirbi sagriež gabaliņos, pasautē mazā ūdens daudzumā un sablendē katliņā.
2
Pielej pienu, piemet sāli, cukuru, uzvāra un iemaisa mannu.
3
Maisot uzvāra, nedaudz pavāra un gatavs.
* lai putra būtu viendabīga, to sablendē
Iesūtīja: lutekle
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursVārīšanaMannaPiensGavēņa laika ēdieniMārtiņdienas cienastsķirbisPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit