50Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
750 gliesa gaļa750 gkartupeļi300 gpuravi1 lbuljons1 ĒKpaprikas pulveris1 TKcukurs750 gķirbji300 gtomāti50 gsviests sāls pipari1 TKķimenes pētersīļi
Pagatavošana
1
Gaļu, ķirbjus, kartupeļus un nomizotus tomātus sagriež gabalos, puravu - ripās.
2
Apcep gaļu, pievieno dārzeņus, pasautē, pielej buljonu, pieliek garšvielas.
3
Sautē 30 minūtes, nogaršo, vai nepieciešama sāls. Pārkaisa ar pētersīļiem.
Piezīmes: Recepte - revolūcija manā izpratnē par ķirbju ēdieniem. Izcili garšīgi!
Iesūtīja: Nora
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsCukursCūkgaļaKartupeļiPipariPētersīļiSviestsTomātiĶimenesDārzeņu ēdieniSautējumiviegliIkdienas maltīteiPuraviķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit