Foto: Shutterstock
Ķirbju uzputenis jāpamēģina, lai saprastu - cik tas ir gardi.
20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 lķirbju biezenis2 TKželatīns0.5 gab.citrona sula cukurs

Pagatavošana

1

Ķirbja biezenim pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu, citrona sulu, cukuru pēc garšas.

2

Masu ieliek ledusskapī, lai sāk recēt, kā sāk recēt tā ņem laukā un puto līdz veidojas čaugana masa.

3

Liek traukā, atdzesē.

4

Pasniedz ar aukstu pienu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!