20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 lķirbju biezenis2 TKželatīns0.5 gab.citrona sula cukurs
Pagatavošana
1
Ķirbja biezenim pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu, citrona sulu, cukuru pēc garšas.
2
Masu ieliek ledusskapī, lai sāk recēt, kā sāk recēt tā ņem laukā un puto līdz veidojas čaugana masa.
3
Liek traukā, atdzesē.
4
Pasniedz ar aukstu pienu.
Iesūtīja:
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursBuberti un uzpūteņiviegliŽelatīnsIkdienas maltīteiCitronu sulaBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit