Foto: Shutterstock
Aromātisks ķiršu liķieris, kas ziemā atsauks atmiņā vasaras garšas.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgķirši500 gcukurs3 krustnagliņas1 vaniļas pāksts1 kanēļa standziņa500 mldegvīns vai spirts

Pagatavošana

1

Ķiršus noskalo un apžāvē, izņem kauliņus (dažiem atstāj). Saber burkā, apkaisa ar cukuru un iegremdē ķiršos garšvielas, kas ietītas marlē.

2

Tur saulē nedēļu. Izņem garšvielas un pielej degvīnu vai spirtu. Ļauj ievilkties apmēram mēnesi, tad izkāš un iepilda pudelēs.

Iesūtīja: zemenjuks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!