6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgķirši500 gcukurs3 krustnagliņas1 vaniļas pāksts1 kanēļa standziņa500 mldegvīns vai spirts
Pagatavošana
1
Ķiršus noskalo un apžāvē, izņem kauliņus (dažiem atstāj). Saber burkā, apkaisa ar cukuru un iegremdē ķiršos garšvielas, kas ietītas marlē.
2
Tur saulē nedēļu. Izņem garšvielas un pielej degvīnu vai spirtu. Ļauj ievilkties apmēram mēnesi, tad izkāš un iepilda pudelēs.
Iesūtīja: zemenjuks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit