Foto: Shutterstock
Krējuma - zaļumu mērce gardam aizdaram dārzeņiem, čipsiem un grauzdiņiem.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

skābs krējums majonēze dilles pētersīļi lociņi selerijas ķiploki

Pagatavošana

1

Krējumu un majonēzi sajauc proporcijā 1:1 vai 1:2, atkarībā no savām garšas izjūtām.

2

Iemaisa smalki sagrieztas dilles, pētersīļus, lokus, selerijas un citus zaļumus. Pievieno labi daudz sasmalcināta ķiploka. Ļauj aptuveni stundu ievilkties. Ņem vērā - jo ilgāk mērce stāvēs, jo izteiksmīgāka ķiploku garša tai būs!

Iesūtīja: sonicfox

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!