20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
115 gattīrīti krabji0.5 TKsasmalcināts ingvers2 olu baltumi2 ĒKpiens1 ĒKkukurūzas miltu masa600 mlbuljons sāls svaigi malti melnie pipari sasmalcināti lociņi220 gkonservēta kukurūza
Pagatavošana
1
Bļodā ar irbulīšiem vai dakšiņu sadala krabju mīkstumus. Pievieno svaigu, sīki sasmalcinātu ingvera sakni un visu rūpīgi samaisa.
2
Viegli sakuļ olu baltumus, pievieno pienu un kukurūzas miltu masu. Turpina kult, kamēr masa kļūst viendabīga. Iejauc sadalītos krabju mīkstumus.
3
Vokā uzkarsē buljonu līdz vārīšanās temperatūrai, pievieno konservēto kukurūzu un vēlreiz uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
4
Iejauc krabju un olu baltumu maisījumu, pievieno sāli un piparus un vieglītēm maisa, līdz produkti labi sajaukušies. Zupu pasniedz pārkaisītu ar sīki sasmalcinātiem zaļajiem lociņiem.
P.S. lai pagatavotu kukurūzas miltu masu, sajauc 4 daļas kukurūzas miltu vai putraimu ar 5 daļām ūdens.
Iesūtīja: ebite
PusdienasLaunagsMazkaloriju ēdieniVārīšanaĶīniešu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsIngversKrabju gaļaKukurūzaKukurūzas miltiMelnie pipariOlasPiensSīpollokiDārzeņu zupasZivju un jūras produktu zupasvidējiIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit