50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
laša galva burkāni kartupeļi zaļie zirnīši puravi dilles kausētais siers
Pagatavošana
1
Laša galvu un asakas liek aukstā ūdenī, savāra krietni un tad visu ņem ārā. Buljonu caur sietu izkāš.
2
Buljonā liek iekšā burkānus, kartupeļus, zaļos zirņus, puravus un daudz svaigu vai saldētu diļļu. Kad kartupeļi mīksti, pievieno laša gabaliņus, sāli, piparus, iemaisa kausēto sieru un uzvāra. Pasniedz ar svaigierm zaļumiem.
Iesūtīja: lapssa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit