30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
lasis laims dilles malti melnie pipari balzamiko etiķis eļļa
Pagatavošana
1
Sagriež lasi gabalos vai strēmelēs. Pagatavo marinādi no laima sulas, dillēm, pipariem un balzamiko etiķa un eļļas. Aplej sagriezto lasi ar marinādi un nosedz trauku ar pārtikas plēvi. Liek ledusskapī vai vēsumā ievilkties.
2
Pēc stundas vai divām gabaliņus uzdur uz koka irbulīšiem un cep uz grila, līdz lasis apcepies un ir ar viegli kraukšķīgu garoziņu.
Iesūtīja: Greeta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit