15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 šķēleskonservēti ananāsi0.5 gab.tomāts1 gab.žāvēta vai kūpināta vistas fileja1 gab.zariņš dilles1 gab.paciņa kausētā siera "Dzintars" majonēze lavašs
Pagatavošana
1
Lavašu iztin uz galda. Pārziež kausēto sieru. Pa vidu izklāj vienu strīpu plānās šķēlēs sagrieztu vistu, tomātus. Pārkaisa dilles.
2
Vienu kārtu salmiņos sagrieztu ananāsu un nedaudz majonēzes pārziež.
3
Lavašu satin, ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī ievilkties.
Iesūtīja: Lora
Kanapē un sviestmaizesAnanasiDillesKūpināta vistaLavašsMajonēzeBez termiskas apstrādesLavaša uzkodasKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit