70Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
lavašs200 gkrēmsiers ar zaļumiem1 vārīta ola2 marinēti gurķi1 kārbiņa tuncis3 salātu lapas2 ĒKmajonēze saujakapāti lociņi
Pagatavošana
1
Lavašu apziež ar krēmsieru, pārrīvē pāri olu, vienmērīgi pārkaisa ar sagrieztu gurķi un lociņiem, uzliek tunča gabaliņuas, kam iepriekš nolieta sula, pāris salātlapas, un uzspiež majonēzi.
2
Satin rullītī un kādu stundu ļauj ievilkties.
3
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: EXBandita
Lieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniVārīšanaPasniegt atdzesētuLapu salātiLavašsMarinēti gurķiOlasSīpollokiTuncis savā sulāviegliMajonēzeKrēmsiersLavaša uzkodasTavam svētku galdam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit