70Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
lavašs200 gkrēmsiers ar zaļumiem1 vārīta ola2 marinēti gurķi1 kārbiņa tuncis3 salātu lapas2 ĒKmajonēze saujakapāti lociņi
Pagatavošana
1
Lavašu apziež ar krēmsieru, pārrīvē pāri olu, vienmērīgi pārkaisa ar sagrieztu gurķi un lociņiem, uzliek tunča gabaliņuas, kam iepriekš nolieta sula, pāris salātlapas, un uzspiež majonēzi.
2
Satin rullītī un kādu stundu ļauj ievilkties.
Iesūtīja: EXBandita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit