40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
lazanjas plāksnes700 gmalta liellopu gaļa300 gsiers400 gburkāni300 gsīpoli0.5 lpiens eļļa sāls malti melnie pipari timiāns gaļas kopējā garšviela
Pagatavošana
1
Malto gaļu, kopā ar garšvielām apcep uz pannas, līdz gaļa gandrīz gatava.
2
Uz otras pannas apcep sarīvētus burkānus un smalki sagrieztus sīpolus. Sāli pievieno pēc garšas.
3
Cepamā traukā ielej nedaudz un izliek lazanjas plāksnes.
4
Liek kārtās:
- saceptie burkāni ar sīpoliem;
- lazanjas plāksnes;
- saceptā gaļas ar garšvielām;
- atlikušie burkāni ar sīpoliem;
- lazanjas plāksnes;
- pārskaisa ar rīvētu sieru.
5
Visu pārlej ar pienu.
6
Cepamā traukā piens bija ~ 1 - 2 cm no trauka augšas.
7
Cep līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī 35-40 minūtes.
Iesūtīja: Brat2
CepšanaAugu eļļaBurkāniGaršvielas un garšaugiLiellopa gaļaPiensGaļas ēdieniMakaronu ēdieniTimiānsLazanjas plāksnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit