75Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
16 gab.lazanjas plāksnes fetas siers, sagriezts gabaliņos gfetas siers, sagriezts gabaliņos800 mlpiens2 ĒKmilti2 ĒKsviests malti baltie pipari estragons gmalta jauktā gaļa garšvielas zaļās olīvas1 gab.bundža tomātu bez mizas olīveļļa garšvielas sāls ķiploki
Pagatavošana
1
Siera mērce: uz pannas izkausē sviestu, iemaisa miltus un nedaudz pacep. Pa porcijām lēni pielej pienu – nepārtraukti maisot, lai neveidotos kunkuļi. Tad piedrupina sieru, pieber garšvielas, sāli un uzvāra.
2
Boloņas mērce: eļļā apcep gaļu, pievieno tomātus un karsē līdz škidrums iztvaikojis. Pievieno sagrieztas olīvas, piespiež ķiploku un garšvielas, lai būtu veidotos asa un pikanta garša.
3
Cepamo trauku ietauko, liek ½ Boloņas mērces, virsū plāksnes, tad ½ siera mērces, lazanjas plāksnes kārta, ½ Boloņas mērce, lazanjas plāksnes kārta, ½ siera mērces. Pa virsu uzdrupina fetas sieru.
4
Cep 200*C ~ 25 – 30 minūtes.
Iesūtīja: Vineta
Pannā cepts ēdiensBaltie pipariEstragonsFetas siersGaršvielas un garšaugiMaltā gaļaOlīveļļaZaļās olīvasĶiplokiMakaronu ēdienividējiItāļu nacionālā virtuveKonservēti tomātiLazanjas plāksnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit