Lielā cepamā pannā liek 1 ĒK. sviesta, kad tas izkusis un uzkarsis, uz pannas uzliek gaļu. Apcep abas puses, kamēr brūnas. Apkaisa ar sāli un pipariem. Noņem no pannas, glabā siltu.
Mērce:sinepes, vermutu un krējumu samaisa, iemaisa uz pannas palikušajā sulā. Pievieno atlikušo sviestu, vāra, līdz veidojas viendabīga masa.
Gaļu pārlej ar mērci, pārkaisa maurlokus.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVakariņu idejasPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLiellopa filejaMelnie pipariSaldais krējumsSinepesSviestsSīpollokiVermutsGaļas ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit