Izvāra spageti, kā norādīts instrukcijā uz paciņas.
Dziļajā pannā uzkarsē olīveļļu, pievieno sasmalcinātus anšovus (tos var aiztāt ar ķilavām), uz pusēm sagrieztas olīvas, sasmalcinātus ķiplokus, tomātu pastu, sāli un piparus. Kad mērce sāk burbuļot, pievieno vīnu un turpina tvaicēt uz nelielas uguns aptuveni 4–5 minūtes.
Pievieno pannas saturam spageti, visu samaisa, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātiņus, sasmalcinātus pētersīļus, baziliku, visu samaisa un pasniedz.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit