Bļodā ieber raugu, atšķaida ar pusglāzi silta ūdens un maisa līdz raugs izšķīst.
Pielej atlikušo ūdeni un eļļu, pievieno sāli, miltus un iemīca mīklu.
Bļodai uzliek vāku vai pārsedz ar dvielīti.
Mīklu siltā vietā uzraudzē.
Šampinjoniem nolej šķidrumu un sagriež smalkāk, apcep pannā sakarsētā sviestā.
Brokoļus sadala rozītēs, olīvas sagriež ripiņās, paprikai izņem sēklas un sasmalcina, tad visu pievieno šampinjoniem un izkarsē.
Pannu noņem no uguns, masai pievieno biezpienu, sieru, paprikas pulveri, piparus un sāli.
Visu samaisa.
Mīklu sadala divās daļās. Katru daļu izveltnē 30x40 cm lielā taisnstūrī.
Gareniski pa vidu mīklas plāksnei uzliek pildījumu, pārloka pāri īsās malas un mīklu saveļ veltnī.
Pannā ieklāj cepamo papīru un liek mīklas veltņus.
Olu sakuļ, pievieno ūdeni, samaisa un noziež veltni.
Cep cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā - 25 minūtes.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva