15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 lūdens gkaltētas maizes garozas vai maize1 ĒKiesala ekstrakts cukurs
Pagatavošana
1
Apkaltušu rupjmaizi vai garozas pārlej ar ūdeni un vāra.
2
Kad maize izšķīdusi, izrīvē caur sietiņu, liek atpakaļ katliņā, uzvāra, pieliek iesala ekstraktu un cukuru.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Līgo svētku un Jāņu receptesIesalsMaizeSaldās zupasLatviešu nacionālā virtuveLatvijas svētku receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit