Foto: Shutterstock
Īsā laikā maltīte gatava! Baudi gan siltus, gan aukstus!
25Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

cauruļveidīgie makaroni ķirštomāti šampinjoni mocarella0.25 gab.citrona sula rīvēta citrona mizņa1 ĒKizlobītas ķirbju sēklas augu eļļa sāls malti melnie pipari baziliks lapu salāti

Pagatavošana

1

Makaronus novāra sālsūdenī, apmēram 10 minūtes un nolej.

2

Tomātus pārgriež uz pusēm, salātus sagriež strēmelēs. Šampinjonus sagriež šķēlītēs, sieru sagriež gabaliņos.

3

Ķirbja sēkliņas apgrauzdē pannā un atdzesē.

4

Bazilika lapiņas sīki sagriež, sajauc ar citrona sulu un rīvētu citrona miziņu, pievieno piparus, sajauc ar eļļu un iemaisa produktos.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!