45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
700 gmaltā gaļa1 paprika1 sīpols1 burkāns garšvielas marinēti šampinjoni glāzekonservēti zaļie zirnīši tomātu mērce vai Ķīnas saldskābā mērce rīsi
Pagatavošana
1
Apcep papriku, sīpolus, burkānus, liek cepties malto gaļu, saliek visādas garšvielas, tad to visu lej katliņā, vai, ja ir vieta, atstāj turpat uz pannas, liek klāt marinētus šampinjonus (var nelikt), konservētus zirnīšus un visbeidzot tomātu mērci vai Ķīnas"saldskābo, bet visgaršīgāk un dabiskāk ir ar vasarā pašu gatavotu lečo, tad uzkarsē un gatavs.
2
Pasniedz ar rīsiem - mēli var norīt. Rudenī var likt kabačus, var arī pupiņas likt, kukurūzu, bet ar zaļajiem zirnīšiem ir visņammīgāk.
Iesūtīja: Doloresa
CepšanaBurkāniMarinētas sēnesPaprikaRīsiSaldskābā mērceZirņiDārzeņu ēdieniSautēšanaZaļie zirnīšiMarinēti šampinjoni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit