50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 glāzemalta putnu gaļa1.5 lūdens2 gab.sīpoli2 gab.burkāni2 šķēlesseleriju saknes1 gab.lauru lapa2 ĒKtomātu pasta2 ĒKauzu pārslas skābs krējums zaļumi sāls
Pagatavošana
1
Sagrieztus sīpolus, sarīvētus burkānus apcep taukos, pievieno gaļu. Maisot karsē, pielej karstu ūdeni, pieliek selerijas, auzu pārslas un sāli.
2
Vārīšanas beigās pievieno lauru lapu, tomātu biezeni. Pasniedzot zupai pievieno skābu krējumu, pārkaisa zaļumus.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit