120Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 pīle150 gžāvētas plūmes2 gab.burkāni PĪLES IERĪVĒŠAINAI:1 gab.ķiploka daiva1 gab.sīpols1 TKkaltēti pētersīļi1 TKkaltētas dilles0.5 TKsāls0.5 TKcukurs
Pagatavošana
1
Visas pīles ierīvēšanai paredzētās sastāvdaļas sajauc bļodiņā un ierīvē ar maisījumu pīli no iekšpuses un no ārpuses.
2
Divus vidējus burkānus sarīvē un rupjās rīves, pievieno 150 g žāvētu plūmju (applaucētu), to visu sapilda pīlē.
3
Tad liek cepjamajā maisā kartupeļus, pīli un šauj cepeškrāsnī uz 1,5 stundām.
Iesūtīja: guna
Ziemassvētku receptesBurkāniPētersīļiPīles gaļaĶiplokiŽāvētas plūmesGaļas ēdieniSīpoliMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit