PantherMedia/Scanpix
Foto: PantherMedia/Scanpix
Marcipāna masa noderēs gan dažādiem svētku desertiem, gan kūku dekorēšanai, gan saldu dāvaniņu pagatavošanai.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gsamaltas mandeles250 gizsijāts pūdercukurs2 gab.olu baltums(M) citronu sula mandeļu esence

Pagatavošana

1

Mandeles aplej ar verdošu ūdeni un nedaudz patur, lai nonāk nost miziņa. Mandeles samaļ.

2

Pievieno pūdercukuru, olu baltumu, mazliet citrona sulas, dažas piles mandeļu esences un sajauc marcipāna masu.

Iesūtīja: Herce

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!