kūpinātas vistas
Foto: Shutterstock
Vistiņu gardēžiem tiek piedāvāta jauna marinēšanas recepte, kas aizņem tikai 24 stundas un jau varēs cept un baudīt vistas ar pikantu garšu.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas pēc garšasķiploki3 lūdens7 ĒKetiķa esence6 ĒKsāls10 ĒKcukurs1 ĒKmelnie pipari5 ĒKķimenes

Pagatavošana

1

Uzkarsē ūdeni, pievieno sāli, cukuru, lauru lapas, piparus un ķimenes. Liesmu nogriež, nedaudz atdzesē marinādi, iemaisa esenci.

2
  • Ja etiķa esences vietā izmanto etiķi, šajā rakstā uzzināsi, kas jāņem vērā, lai aizstājot izvēlētos pareizo proporciju.
3

Vistas pārkaisa ar šķēlītēs sagrieztiem ķiplokiem, liek traukā, pārlej ar vēl silto marinādi, noslogo un marinē vismaz 24 stundas.

Iesūtīja: Joll

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!