sviesta pupiņas pākšu pupiņas burkas konservēšana
Foto: Shutterstock
Gardām piedevām ziemā - marinētas sviesta pupiņas.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

sviesta pupiņas ķiploki melnie piparu graudi1 lūdens2 ĒKcukurs1.5 ĒKsāls5 ĒKetiķa esence

Pagatavošana

1

Katliņā ielej ūdeni, pievieno cukuru un sāli. Uzvāra, tad pievieno pupiņas un pavāra 5 minūtes.

2

Nokāš pupiņas, blīvi saliek burkās pamīšus ar pipariem, ķiplokiem un diļļu ziediem.

3

Nokāstajai marinādei pielej etiķa esenci (izmantojot etiķi, rēķina 8 ĒK uz 1 esences ĒK) un vāra, līdz tā uzmet burbuli.

4

Pārlej pupiņas ar marinādi.

5

Burkas ~ 10 minūtes pasterizē.

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!