8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
12 kgķiploki2 glāzesetiķis 9%0.5 ĒKsāls1 TKcukurs lauru lapa8 gab.melnie pipari2 gab.smaržīgie pipari1 gab.krustnagliņa
Pagatavošana
1
Ķiplokus nomazgā un 1 min. tur vārošā ūdenī, notīra.
2
Uzvāra marinādi un liek tajā ķiplokus, vāra 4–5 minūtes. Ilgstošai glabāšanai uzreiz liek burkā un aizvāko, tūlītējai – strauji atdzesē un tad liek burkā.
Iesūtīja: Mocca
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit