Foto: Shutterstock
Marinēti ķiploki pikantai piedevai uzreiz vai lietošanai ziemā.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

12 kgķiploki2 glāzesetiķis 9%0.5 ĒKsāls1 TKcukurs lauru lapa8 gab.melnie pipari2 gab.smaržīgie pipari1 gab.krustnagliņa

Pagatavošana

1

Ķiplokus nomazgā un 1 min. tur vārošā ūdenī, notīra.

2

Uzvāra marinādi un liek tajā ķiplokus, vāra 4–5 minūtes. Ilgstošai glabāšanai uzreiz liek burkā un aizvāko, tūlītējai – strauji atdzesē un tad liek burkā.

Iesūtīja: Mocca

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!