5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gķirbji1 glāzecukurs1 glāzeetiķis 3% kanēlā standziņa5 gab.krustnagliņas
Pagatavošana
1
Ķirbi nomizo, sagriež šķēlēs un tad glītos, līdzīga izmēra kubiņos.
2
Cukuru, etiķi, kanēļa miziņu un krustnagliņas liek katliņā un vāra. Kad sīrups sāk vārīties, tam pievieno sagrieztos ķirbjus.
3
Vāra tik ilgi, līdz ķirbju gabaliņi sāk kļūt caurspīdīgi.
4
Karstus ķirbjus pilda burkās, pārlej ar marinādi un ar metāla vākiem aizvāko burkas.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit