720Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gvistas fileja2 gab.citroni4 ķiploka daiviņas1 ĒKpaprikas pulveris1 ĒKtimiāns1 šķipsnakumins1 TKsāls1 ĒKmedus
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež garenos gabaliņos.
2
Divus lielus citronus nomazgā, ar visu mizu sagriež ļoti plānās šķēlēs, samīca kopā ar četrām saspiestām ķiploka daivām, paprikas pulveri, timiānu, medu vai cukuru, šķipsnu kumina, sāli, samaisa ar gaļu, ļauj vismaz 2 studas marinēties.
3
Gaļu uzdur uz iepriekš izmērcētiem koka iesmiņiem.
4
Cep uz grila vai uz restēm cepeškrāsnī grila režīmā, pāris reizes apgrozot.
Iesūtīja: Nora
Piknika ēdienu receptesMarinēšanaCitroniKumīnsMedusVistas filejaViegla vasaras maltīteTimiānssalsŠašliks un citi grila ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit