240Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kggurķi1.5 TKsāls1 saujadilles1 ķiploka daiviņa
Pagatavošana
1
Gurķus nomazgā un nogriež tiem galiņus.
2
Gurķīšus liek maisiņā, pārber ar krietnu sauju smalki sagrieztām dillēm, smalcinātu ķiploka daiviņu un pusotru tējkaroti sāls. Maisiņu aizsien un kārtīgi sakrata.
3
Maišeli liek bļodā (sālīšanās procesā izdalās gurķu sula un tā mēdz iztecēt arī ārpus maisiņa), bļodu - ledusskapī. Gurķīši gatavi jau pēc četrām stundām.
Lai labi garšo!
Recepte no portāla Cālis.lv Virtuves noslēpumu foruma arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit