8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kggurķi1 lūdens1 ĒKcukurs2 ĒKsāls upeņu lapas ķiršu lapas dilles ķiploki
Pagatavošana
1
Uzvāra marinādi uz 1 l ūdens ņemot 1 ĒK cukuru, 2 ĒK sāli.
2
Ņem mazos, grubuļainos gurķīšus no dārza, nomazgā, nogriež galus.
3
Kārto traukā pamīšus ar upeņu lapām, ķiršu lapām, dillēm, ķiplokiem.
4
Verdošu marinādi lej uz gurķiem, noslogo.
5
Ēdami pēc 12 stundām, bet vislabākie pēc 24.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit