Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojama medus tiramisu no gatavas biskvīta ripas.
90Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 mlkafija2 olas2 ĒKmedus150 gmascarpone1 biskvīta ripa2 TKkakao pulveris

Pagatavošana

1

Olu dzeltenumus saputo ar medu, pievieno sieru. Olu baltumus saputo stingrās putās, iecilā sagatavotajā masā.

2

Ņem trauku kā biskvīta ripa. Biskvītu sagriež horizontāli uz pusēm. Veidnes dibenā liek 1/3 krēma, pārliek ar biskvītu. Lejot pa tējkarotei, vienmērīgi piesūcina biskvītu ar atdzesētu kafiju. Atkal 1/3 krēma. Noslēdz ar atlikušo biskvīta daļu, kuru atkal piesūcija ar kafiju.

3

Pārkaisa kakao pulveri, uzliek atlikušo krēmu, atkal uzkaisa kakao pulveri.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!