90Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 mlkafija2 olas2 ĒKmedus150 gmascarpone1 biskvīta ripa2 TKkakao pulveris
Pagatavošana
1
Olu dzeltenumus saputo ar medu, pievieno sieru. Olu baltumus saputo stingrās putās, iecilā sagatavotajā masā.
2
Ņem trauku kā biskvīta ripa. Biskvītu sagriež horizontāli uz pusēm. Veidnes dibenā liek 1/3 krēma, pārliek ar biskvītu. Lejot pa tējkarotei, vienmērīgi piesūcina biskvītu ar atdzesētu kafiju. Atkal 1/3 krēma. Noslēdz ar atlikušo biskvīta daļu, kuru atkal piesūcija ar kafiju.
3
Pārkaisa kakao pulveri, uzliek atlikušo krēmu, atkal uzkaisa kakao pulveri.
Iesūtīja: Vineta
Pasniegt atdzesētuMascarponeMedusKārtojumi un šarlotesTortes un kūkasItāļu nacionālā virtuveKakaoKafija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit