Speķi un sīpolu sagriež gabaliņos. Gaļu un piparus sagriež strēmelītēs.
Speķi pannā pakausē un tajā apcep gaļu, sīpolus un papriku, apkaisa ar timiānu. Pupiņas un kukurūzu uz sietiņa notecina, liek katlā, pievieno apceptos dārzeņus un gaļu, pielej vistas buljonu un uzvāra.
Lej šķīvjos un pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: VecPoga
Ātri pagatavojami ēdieniCepšanaVārīšanaGaršvielas un garšaugiPaprikaTītara filejaVistas buljonsDārzeņu zupasGaļas zupasSīpoliTimiānsKonservētas pupiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit