Gardi mēlīšu salāti aukstajam galdam. Ja ir vēlēšanās, bez mēles salātiem var pievienot arī zaļos zirnīšus. Bet, lai subproduktu iemānītu arī šaubīgākajiem ēdājiem, mēli sagriež smalki līdz nepazīšanai.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārīta mēle marinēti gurķi sīpoli majonēze tomātu mērce vārītas olas

Pagatavošana

1

Vārītu mēli sagriež sīkos salmiņos. To pašu izdara ar marinētiem gurķiem, bet sīpolus sasmalcina kubiņos.

2

Vārītas olas smalki sagriež vai sarīvē uz rupjas rīves.

3

Visas sastāvdaļas saber bļodā un vienādās proporcijās pievieno majonēzi un tomātu mērci.

4

Salātus apmaisa un pasniedz.

Iesūtīja: Vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!