40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
gmencas fileja1 puravs1 TKsāls0.25 gmelnie pipari200 gsaldais krējums1 TKkaltēts estragons100 grīvēts siers2 olas
Pagatavošana
1
Zivi sagriež apmēram 2 cm biezās iegarenās šķēlītēs. Puravu noskalo un sagriež gabaliņos, izklāj cepamajā traukā. Virsū cieši vienu pie otra sakārto zivs gabaliņus. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
2
Samaisa krējumu ar sasmalcinātu estragonu, maisījumu pārlej zivīm. Pārkaisa ar rīvētu sieru un visu pārklāj ar labi sakultu olu.
3
Cep stipri karstā cepeškrāsnī ~ 20 - 25 minūtes.
Iesūtīja: Lauksaimnieks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit