40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gmenca600 gvārīti kartupeļi gab.olas1 ĒKsviests sāls pipari100 grīvmaize eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Vārītai mencai novelk ādu, izņem asaku un saspaida.
2
Sajauc ar vārītiem, sastampātiem kartupeļiem, pieliek olas, izkausētu sviestu, pieber sāli un piparus.
3
Ar rokām sajauc viendabīgu masu. No masas veido bumbiņas un apviļā tās rīvmaizē.
4
Cep cepeškrāsnī, ik pa laikam apgrozot vai vāra karstā eļļā.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Piknika ēdienu receptesZivju un jūras produktu uzkodasMencaPipariSviestsZivju un jūras produktu ēdienividēji
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit