40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gcukura sīrups700 gmilti50 gmargarīns25 graugs20 gpomeranču mizas0.5 TKkardamons0.5 TKkrustnagliņas0.5 TKpipari0.5 TKvirces1 TKkanēlis3 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Sīrupu ar margarīnu un garšvielām uzvāra. Masu atdzesē.
2
Atdzisušai masai pieliek miltus, cukurā sakausētu raugu un potašu, labi izkuļ.
3
Mīklu klāj uz ietaukotas plāts pirksta biezumā un ļauj labi izrūgt, tad pārsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar riekstiem, vai mandelēm, cep mērenā siltumā.
4
Atdzisušu ar asu nazi sagriež nelielos gabaliņos.
Iesūtīja:
Ziemassvētku receptesCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukura sīrupsKanēlisKardamonsMargarīnsMiltiPipariRaugsCepumiDažādas mīklasKrustnagliņasPiparkūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit