Foto: Shutterstock
Samērā vienkārša recepte mīkstajām piparkūkām.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gcukura sīrups700 gmilti50 gmargarīns25 graugs20 gpomeranču mizas0.5 TKkardamons0.5 TKkrustnagliņas0.5 TKpipari0.5 TKvirces1 TKkanēlis3 ĒKcukurs

Pagatavošana

1

Sīrupu ar margarīnu un garšvielām uzvāra. Masu atdzesē.

2

Atdzisušai masai pieliek miltus, cukurā sakausētu raugu un potašu, labi izkuļ.

3

Mīklu klāj uz ietaukotas plāts pirksta biezumā un ļauj labi izrūgt, tad pārsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar riekstiem, vai mandelēm, cep mērenā siltumā.

4

Atdzisušu ar asu nazi sagriež nelielos gabaliņos.


Iesūtīja:
Dincho

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!